DOĞA EĞİTİMİ SINIFIMIZA KATILIN

/ 22 Kasım 2019 / / yorumsuz
DOĞA EĞİTİMİ SINIFIMIZA KATILIN

Derneğimizce ulusal ve uluslararası doğa ve sürdürülebilirlik temalı konularda materyal paylaşmak ve etkinlikler yapmak amacıyla sınıf uygulamamızı kullanabilirsiniz. Sınıflarımıza 18 yaşın altındaki öğrenciler velileri ve öğretmeleri ile birlikte katılabilir ve etkinliklerimizi uygulayabilirler.

Nasıl katılım sağlarım?

Sınıfımız herkese açıktır. www.classroom.google.com linkinde hesabınızla oturum açın. + işaretini tıklayarak sınıfımıza sınıf kodunu girerek kayıt olun ve birlikte çalışmaya başlayalım.  Google Sınıf uygulamasının Ios ve Android uygulamasını cep telefonunuza indirin, yine + işaretine tıklayıp sınıfa katıl deyip kodu yapıştırıp katılabilirsiniz. Sınıfımızda paylaşılan materyalleri okulunuzda öğrencilerinizle birlikte kullanabilir, hazırlanan etkinlikleri velilerinizle paylaşarak öğrencilerle birlikte uygulamalarını isteyebilirsiniz. Sınıf etkinliklerimize aktif katılım sağlayan öğrencilerimize yıl sonunda yaşlarına uygun TÜBİTAK yayınlarından doğa kitapları hediye edilecektir.

Etkinliklere katılım sağladığınız çalışmalarınızın görsellerini  www.facebook.com/dosder.org sosyal medya hesabımızın altında yer alan herkese açık “DOSDERS” sosyal medya grubuna dahil olarak paylaşabilirsiniz.

Ayrıca web sitemizi takip ederek bilgilendirme dokümanlarına ulaşabilirsiniz.

Sınıf Kodumuz: itfyws4