Yazarlarımız

Prof.Dr. Mustafa AYDOĞDU

1952 yılında Beypazarı'nda dünyaya geldi. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Botanik kürsüsüne asistan olarak girdi. 1988 yılında doçent oldu ve aynı yıl Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölüğmüne öğretim üyesi olarak geçti. 1994 yılında profesör oldu. Özellikle Orta Anadolu step (bozkır) ekosistemlerinde vejetasyon konusunda çok sayıda yayını bulunan ve projede görev alan Prof.Dr. Mustafa Aydoğdu derneğimizin üyesi ve bilim danışmanıdır.

Prof.Dr. Arzu CANSARAN

Amasya Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi

Göksal ÇİDEM

Derneğimizin üyesi, Trakya Platformu Dönem Sözcüsü, Kırklareli Kent Konseyi Çevre Meclisi Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Prof.Dr. İbrahim ORTAŞ

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,Toprak ve Bitki Besleme Bölümü öğretim görevlisidir.

Prof. Dr. Banur BOYNUKARA

Namık Kemal Üniveritesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Görevlisi. Derneğimizin Bilim Komisyonu ve Doğanın Sesi dergisi editör kurulu üyesidir.

Dr. Erol KESİCİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Enstitüsü Emekli Öğretim Üyesidir. Sulak alanlar ve sulak alanların korunması üzerine çok sayıda çalışması bulunan Limnolog Dr. Erol Kesici, derneğimiz üyesi bilim danışmanıdır.

Serap KANTARLI

Doğa ve Sürdürülebilirlik Derneği kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. 1994 yılında Çevre Bakanlığında Biyolog olarak göreve başladı. Meslek kariyeri boyunca çevre yönetimi ve doğa koruma konularında hem mesleğinde hem de gönüllü olarak çok sayıda proje, yayın ve kampanya çalışmalarına katıldı. 1999-2017 yılları arasında Türkiye Tabiatını Koruma Derneğinde gönüllü olarak aktif görevlerde bulundu, 2009-2017 tarihleri arasında Genel Başkan Yardımcılığı, aynı zamanda 2010-2018 yılları arasında Tabiat ve İnsan dergisi sorumlu yazı işleri müdürlüğü yaptı. Halen Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Su ve Toprak Kirliliği İzleme Şube Müdürü görevine devam etmektedir.