Aidat

/ 10 Ağustos 2018 / / yorumsuz
Aidat

Derneğimizin çalışmaları için en önemli gelir kaynağımız üye aidatlarımızdır. Dernek üyelerimiz için 2022 yıllık aidatımız 50 TL’dir.  Aidatınızı aşağıdaki hesap numaramıza EFT/Havale yaparak dekontunu bilgi@dosder.org.tr e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

Hesap Numaramız:

Banka: Ziraat Bankası Cevizlidere, Ankara Şubesi

Hesap Adı: Doğa ve Sürdürülebilirlik Derneği

IBAN:   TR410001001925849244205002

Aidatlarım nasıl kullanılıyor?

Derneğimize yatırdığınız aidatlarınız çocuklarımızın çevre eğitiminin desteklenmesine yönelik yapılan faaliyetler için kullanılır. Çocuklara kitap temini, promosyon basımı, yayın ve baskı çalışmalarımız için aidatlar kullanılmaktadır. Derneğimizin ofis, kırtasiye, ulaşım ve posta gibi genel giderleri yönetim kurulu üyelerimizin bağışlarıyla karşılanmaktadır. Aidatını yatıran her üyemiz adına her yıl bir fidan dikilir ve sertifika verilir. Üyelerimiz fidan sertifikalarını isterlerse bilgi vererek başkasının adına düzenletebilir.

Siz de Derneğimize üye olmak isterseniz bilgi@dosder.org.tr e-posta adresimize yazarak Üyelik Formu talep edebilirsiniz.

Benzer Konular
Gönüllü çalışma