Gençlik Komisyonumuz Gönüllü Arkadaşlarını Bekliyor

/ 1 Ekim 2021 / / yorumsuz
Gençlik Komisyonumuz Gönüllü Arkadaşlarını Bekliyor

Derneğimizin gençlik komisyonuna katılarak, yapacağınız veya katılacağınız gönüllü aktivitelerle öğrencilik yıllarınızda DOSDER’in çalışma konuları başta olmak üzere katılımcılık, organizasyon, iletişim ve koordinasyon gibi yönetişim alanlarında da bilgi ve tecrübeler edinerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Katılım için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Gençlik Komisyonu, 18-30 yaş arasında yer alan ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımına açıktır. Komisyonun 15 üyeden oluşan yönetim ekibi Derneğin genç asli üyelerinden oluşur. Aralarında başkan, başkan vekili, başkan yardımcıları, sekreter ve üyeleri belirlerler.

Gençlik komisyonunda yer alan üyelerin yıllık aidat ödeme zorunluluğu bulunmaz.

Gençlik komisyonu Dernek tarafından yürütülen ulusal ve uluslararası proje, kampanya, spor, etkinlik ve eğitim faaliyetlerine gönüllü destek verir. Dernek çalışmalarına ve faaliyetlerine katılım sağlayan gençlik komisyonu üyelerinin masrafları Dernek tarafından karşılanır.

Ayrıntılı bilgi için:

Şevval YAZICIOĞLU